Antena 3 Actualitate Tineri premiați cu câte 10.000 de lei la o competiție a educației vocaționale

Tineri premiați cu câte 10.000 de lei la o competiție a educației vocaționale

de Gabriel Dano    |    03 Mar 2021   •   17:49
Tineri premiați cu câte 10.000 de lei la o competiție a educației vocaționale

Concursul ”Bursa pentru Educație Vocațională” și-a desemnat câștigătorii. Aceștia sunt trei tineri, care studiază la universități de top din România. Fiecare dintre ei a primit câte un premiu în valoare de 10.000 de lei.

La concurs au participat 255 de tineri, elevi și studenți din întreaga țară, dar și elevi și studenți români din diaspora, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani. Participanții au fot invitați să redacteze un eseu despre unul din domeniile politic, economic sau civic, la alegere.

Printre criteriile de selecție s-au numărat originalitatea ideilor și a abordării, precum și încadrarea eseului în tema propusă.

Eseurile au fost analizate de către o comisie de evaluare, formată din specialiști ai celor trei domenii.

Un tânăr de 20 de ani din Oradea a câștigat premiul pentru domeniul civic. El studiază la American Hotel Academy din Brașov.

Premiul pentru domeniul economic a fost câștigat de Bucur Elena Daniela, în vârstă de 23 ani, din București, studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica din București.

Iar la domeniul politic, premiul a fost câștigat de Dobre Carla-Maria, în vârstă de 21 de ani, din Lehliu-Gară, Călărași, Masterandă la Universitatea din București, Facultatea de Geografie și la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, Facultatea de Informații.

Concursul a fost organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și s-a desfășurat în perioada 16 octombrie 2020 – 1 martie 2021.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close