Antena 3 CNN Actualitate Premieră la concursul pentru Poliţia Locală în Sectorul 6 | Candidaţii au dat proba sportivă

Premieră la concursul pentru Poliţia Locală în Sectorul 6 | Candidaţii au dat proba sportivă

Pentru prima dată a fost organizată o probă eliminatorie sportivă în recrutarea poliţiştilor locali. S-a întâmplat în Sectorul 6, acolo unde au concurat câte patru candidaţi pentru un singur loc. Pentru admişi urmează acum proba scrisă.

Premieră la concursul pentru Poliţia Locală în Sectorul 6 | Candidaţii au dat proba sportivă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2023   •   07:19

Candidații pentru un post în Poliția Locală a Sectorului 6 sunt nevoiți, mai nou, să treacă de o probă sportivă, considerată probă eliminatorie, a anunțat primarul Ciprian Ciucu.

"Avem nevoie de poliţişti locali care să fie bine pregătiţi şi fizic. Pentru că ei trebuie să fie toată ziua în comunitate, trebuie să meargă pe jos, trebuie să aibă un fizic care să le permită şi de aceea am introdus această probă sportivă eliminatorie şi avem nevoie în Sectorul 6 de poliţişti care să se implice şi să fie permanent parte din comunitate, să se poată impune în faţa cetăţenilor şi, în acelaşi timp să le sară în ajutor atunci când este nevoie", a declarat Ciprian Ciucu.

Pe 11 locuri câte au fost scoase la concurs în Sectorul 6, s-au înscris 53 de candidati. Doar 30 au trecut de proba eliminatorie.

Cei care au reuşit să scoată timpii necesari se pregătesc acum pentru proba scrisă ce va avea loc pe 20 aprilie.

×
Subiecte în articol: Poliţia Locală sectorul 6 ciprian ciucu
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close