Antena 3 CNN Actualitate Concurs cu premii spectaculoase pentru elevi și studenți

Concurs cu premii spectaculoase pentru elevi și studenți

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României premiază tinerii interesați de politică, domeniul economic sau educația civică. Aceștia trebuie să trimită un eseu despre unul din aceste domenii și pot câștiga un o bursă în valoare de 10.000 de lei, pentru fiecare categorie în parte.

Concurs cu premii spectaculoase pentru elevi și studenți
de Georgiana Adam    |    19 Oct 2020   •   13:05

În total 30.000 de lei sunt puși la bătaie, pentru a afla care este viziunea tinerilor despre viitorul politic, social și economic al țării noastre.

Conceput sub forma unui concurs, acest proiect își propune să încurajeze tinerii să se implice în dezvoltarea societății în care trăim, prin descoperirea vocației, educarea politică și dezvoltarea spiritului civic a generației de mâine.

Scopul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este acela de a contribui activ la dezvoltarea societății în care trăim, pentru că tinerii informați de astăzi, vor fi cetățenii responsabili de mâine. Viitorul societății stă, în primul rând, în mâinile tinerilor, iar educația este principala armă prin care un popor poate evolua”, a declarat Trisi Cristea, Directorul General al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

La concurs pot participa elevi și studenți cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani.

Concursul ”Bursa pentru Educație Vocațională” se va desfășura în perioada 16 octombrie – 31 decembrie 2020. Câștigătorii celor trei burse vor fi anunțați pe 1 februarie 2021. Detalii despre acest concurs și despre modul în care se pot înscrie tinerii sunt disponibile pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close