Antena 3 Actualitate Concursul care dă glas românilor de Ziua Naţională. ''1 România'', cea mai frumoasă competiție de idei. Povestea Cristinei Bălăucă

Concursul care dă glas românilor de Ziua Naţională. ''1 România'', cea mai frumoasă competiție de idei. Povestea Cristinei Bălăucă

29 Noi 2019   •   11:01
Concursul care dă glas românilor de Ziua Naţională. ''1 România'', cea mai frumoasă competiție de idei. Povestea Cristinei Bălăucă

1România. Duminică, de Ziua Naţională, Antena 3 organizează a patra ediţie a concursului 1România, cea mai frumoasă competiţie care aduce ideile dumneavoastră în prim-plan. 

1România.  Într-un spectacol jurizat de cei mai cunoscuţi jurnalişti Antena 3, dăm împreună glas românilor de 1 Decembrie. 8 concurenţi se vor confrunta duminică, de la 20:00, în marea finală 1România. 

1România.  Îi veţi cunoaşte pe toţi aici, la Antena 3. Unul dintre finalişti este.Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Botoşani, reprezentat de profesoara Cristina Bălăucă.

1România. Cristina Bălăucă are 44 de ani și reprezintă Colegiu Național ”Mihai Eminescu” din Botoșani. Crstina s-a născut în Cobălău și a fost profesor și în Flămânzi.

Participă la concurs considerând că este un exemplu de bună practică și ca elevii să arate că se pot face multe lucruri.

”Exemplu de buna practica, sa aratam ca putem face ceva, se pot face lucruri impreuna, ca elevii pot sa faca multe lucruri si ca premiu pentru ei sa-i duc la Bucuresti pt ca merita. Muncesc foarte mult cand ii soliciti, raspund mereu cu prezent. Imediat se mobilizeaza si vin langa profesori”, a spus Cristina.

1România.  Vedeți toată povestea în materialul video de mai jos:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close