Antena 3 CNN Actualitate Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională. Sfatul lui Liviu Pleșoianu pentru concurenți

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională. Sfatul lui Liviu Pleșoianu pentru concurenți

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională. Sfatul lui Liviu Pleșoianu pentru concurenți
30 Noi 2018   •   17:58

Opt concurenţi se vor confrunta sâmbătă, de la ora 20:00, în marea finală „100 România", concursul deja tradiție organizat de Antena 3 de Ziua Națională.

Vă pregătim cea mai frumoasă competiție care dă glas românilor de ziua noastră, a tuturor, și un spectacol de idei supervizat, ca și în anii trecuți, de cele mai cunoscute personalități Antena 3.

Dincolo de miza dialogului, câștigătorul va pleca pe urmele președintelui României, într-o vacanță în Tenerife. Îi veţi cunoaşte pe toți, pe tot parcursul zilei, la Antena 3.

Nadina Câmpean a fost la Hotel Phoenicia și i-a avut alături pe câştigătorii ediţiilor anterioare şi pe concurenţii mega-concursului de 1 decembrie, dar și pe unii dintre concurenții edițiilor anterioare.

Deputatul Liviu Pleșoianu, cel care a câștigat prima ediție a concursului le-a oferit sfaturi celor care vor concura sâmbătă.

”Să nu vorbească doar pentru a câștiga, ci să vorbească din suflet, să spună ce simt. Asta e singurul sfat pentru ei” a spus Liviu Pleșoianu.

 

 

×
Subiecte în articol: concurs Antena 3
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close