Antena 3 CNN Actualitate După 7 ani, a fost condamnat la inchisoare pentru că și-a răpit propriul copil. În acest timp, mama și-a văzut fiul doar în poze

După 7 ani, a fost condamnat la inchisoare pentru că și-a răpit propriul copil. În acest timp, mama și-a văzut fiul doar în poze

Un bărbat a fost condamnat la 2 ani de închisoare după ce a fugit din țară cu fiul său ascuns în mașină. Decizia vine la 7 ani de la producerea evenimentului.

După 7 ani, a fost condamnat la inchisoare pentru că și-a răpit propriul copil. În acest timp, mama și-a văzut fiul doar în poze
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    07 Aug 2022   •   08:45

În tot acest timp, mama copilului, care deține și custodia acestuia, și-a văzut fiul doar în pozele urcate pe o rețea de socializare.

Totul a început în iunie 2015, când tatăl băiatului l-a ascuns în mașina personală. Exact prin această metodă a trecut granița de la români la bulgari. Se cunoștea cu cei de la vamă și aceștia nu au verificat amănunțit autoturismul.

Și la fel a procedat și când a trecut granița din Bulgaria spre Turcia și a rămas acolo cu copilul", transmite corespondentul Antena 3 Alexandra Ghețea.

De atunci, mama lui nu mai știe nimic despre băiat. Avea 8 ani pe vremea aceea.

Se pare că l-a văzut doar în postările tatălui pe rețelele de socializare, deși, teoretic, ea deține custodia copilului, așa că starea ei de sănătate s-a înrăutățit.

De atunci, dosarul a ajuns și pe mâna instanței. Bărbatul spunea că s-a temut să mai rămână în România și tocmai de aceea s-a văzut nevoit să plece, însă nu și-a explicat faptele. Acum a fost condamnat la 2 ani de închisoare, dar decizia nu este definitivă.

 

×
Subiecte în articol: inchisoare condamnat
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close