Antena 3 CNN Actualitate Suceava. Condamnat pentru dare de mită, obligat de judecător să lucreze la muzeu

Suceava. Condamnat pentru dare de mită, obligat de judecător să lucreze la muzeu

Suceava. Condamnat pentru dare de mită, obligat de judecător să lucreze la muzeu
Sursa foto: foto: pixabay.com
04 Feb 2016   •   19:43

Un bărbat din Dorohoi care anul trecut a încercat să mituiască un poliţist a fost obligat, joi, de judecătorii Curţii de Apel Suceava să lucreze timp de două luni la restaurarea unor obiecte din patrimonial Muzeului Memorial George Enescu din Dorohoi, transmite Agerpres.

Magistraţii suceveni au decis ca, pe lângă condamnarea la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, bărbatul de 41 de ani să efectueze şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

'În baza art. 93 alin. 3 şi 4 Cod penal, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Aniţei Leontin Costel va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile (în loc de 120 de zile), constând în activităţi de arhivare şi activităţi de întreţinere, restaurare obiecte în cadrul Muzeului Memorial George Enescu din municipiul Dorohoi', se arată în decizia instanţei publicată pe portal.just.ro.

Într-o primă etapă, bărbatul a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Botoşani la trei ani de închisoare cu suspendare şi la executarea a 120 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Acesta a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Botoşani pentru dare de mită. El a încercat să ofere unui poliţist de circulaţie 160 de euro pentru a trece cu vederea că a urcat băut la volan.

×
Subiecte în articol: Dorohoi munca in folosul comunitatii
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close