Antena 3 CNN Actualitate Condiţiile inumane în care fac naveta sute de copii din jurul Bucureştiului. Nereguli grave la firmele de transport

Condiţiile inumane în care fac naveta sute de copii din jurul Bucureştiului. Nereguli grave la firmele de transport

Condiţiile inumane în care fac naveta sute de copii din jurul Bucureştiului. Nereguli grave la firmele de transport
27 Feb 2013   •   21:10
Înghesuiţi ca sardelele, sute de copii din jurul Bucureştiului fac zilnic naveta până la şcoală. Atenţi doar la bani şi niciodată la călători sau la bilet, şoferii de microbuz nu-şi bat capul nici cu siguranţa celor mici. Din contră, cu cât sunt mai mici, cu atât se pot strecura mai uşor sau chiar se pot aşeza doi pe un scaun. Urmăriţi mai sus un material filmat cu o cameră ascunsă.

20 de oameni au coborât din maxi-taxi la o singură oprire. La o staţie anterioară, s-au mai dat jos încă şase persoane. La un calcul simplu, şoferul a transportat în Bucureşti 26 de persoane, adulţi şi copii. Numărul maxim admis de maşină: 16

În fiecare dimineaţă, oamenii rebuie să dea din coate pentru a reuşi să prindă un loc. La fel fac şi copiii. Unii se mai bucură de sprijinul părinţilor. Alţii se înghesuie şi câte doi pe un scaun. Aşa că nimeni nu comentează. Nici atunci când nu primeşte bilet.

Reporterul nostru a primit, în schimb, trei bilete la preţ de unul.

Pe reprezentanţii firmei de transport nu îi deranjează prea tare neregulile propriilor angajaţi. Nici pe inspectorii de la controlul traficului nu-i deranjează. Chiar dacă unii şoferi obişnuiesc să ţină uşa legată cu … sfoară.




×
Subiecte în articol: microbuz
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close