Antena 3 CNN Actualitate Condrea, contracte de 47 de milioane de euro cu statul

Condrea, contracte de 47 de milioane de euro cu statul

Condrea, contracte de 47 de milioane de euro cu statul
13 Iun 2016   •   18:22

Compania condusă de Dan Condrea a ajuns să strângă peste 13.000 de contracte cu statu, în valoare totală de aproximativ 50 de milioane de euro.

Cele mai multe dintre ele au fost atribuite fără licitație, cu încredințare directă, iar în baza lor firmele controlate de Condrea au livrat dezinfectanți spitalelor.

Au existat însă și contracte de curățenie sau de arhivare, legare și scanare de documente, încheiate și cu alte instituții de stat decât spitalele: universități, instituții de cultură din București și Craiova (Opera Națională, Filarmonica din Craiova, Muzeul Literaturii, Universitatea de Medicină și Famacie “Carol Davila”, Universitatea București, Universitatea Națională de Muzică, Universitatea Tehnică de Construcții, Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” sau Academia de Studii Economie), școli, direcții pentru protecția copilului sau cluburi ale copiilor.

Între clienți se numără și companii de stat importante, precum CFR SA și Hidroelectrica, dar și instituții de control, care aveau, cel puțin obligația să verifice firmele cu care lucrează.

47.517.986 de euro este suma totală care a intrat în conturile firmelor controlate de Dan Condrea, în baza acestor contracte.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Hexi Pharma milioane licitatie
Parteneri
Caz revoltător în București! Elev de 8 ani, violat de două ori
x close