Antena 3 CNN Actualitate Ministrul de Interne a numit o conducere interimară la IPJ Bacău, după crimele de la Oneşti

Ministrul de Interne a numit o conducere interimară la IPJ Bacău, după crimele de la Oneşti

Din 5 martie 2021, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar șef de poliție Buliga Toader a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Decizia vine după cutremurătorul caz al crimelor de la Onești.

Ministrul de Interne a numit o conducere interimară la IPJ Bacău, după crimele de la Oneşti
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    05 Mar 2021   •   10:17

Comisarul șef de poliție Buliga Toader are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În perioada 2018 - 2020 a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 și până în prezent, a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.

Cu aceeași dată, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisar șef de poliție Bălău Constantin Dragoș a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Comisarul șef de poliție Bălău Constantin Dragoș are peste 23 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2005 fiind șef al Poliției Muncipiului Roman.

×
Subiecte în articol: IPJ Bacău Onesti
Parteneri
Data la care intră pensiile în luna octombrie 2023!
x close