Antena 3 CNN Actualitate Conflictul dintre consilieri şi primarul din Mărăcineni a degenerat într-o bătaie cu ouă

Conflictul dintre consilieri şi primarul din Mărăcineni a degenerat într-o bătaie cu ouă

Conflictul dintre consilieri şi primarul din Mărăcineni a degenerat într-o bătaie cu ouă
24 Sep 2008   •   12:13

În localităţile mai mici politica se face după reguli... gospodăreşti. Au demonstrat-o aleşii din comuna argeşeană Mărăcineni. Conflictul legat de o serie de terenuri retrocedabile s-a transformat într-o bataie cu... ouă. Spiritele s-au calmat abia la intervenţia poliţiştilor.

Oamenii din comuna Mărăcineni îl acuză pe primar că nu le-a dat terenurile. Aşa că l-au atacat cu ouă la şedinţa de consiliu local. De partea cetăţenilor au fost şi câţiva consilieri. Aceştia, însă, nu recunosc nimic. Scandalul a început după ce unul dintre consilierii care a contestat proiectul de hotărâre propus de primar, a aruncat cu ouã în edilul şef. Valerian Crãciun, unul dintre consilierii acuzaţi de primar cã a aruncat cu ouã în el, spune că primarul a propus asocierea Consiliului Local Mãrãcineni cu cel al Judeţului Argeş, în vederea construirii unor locuinţe sociale, propunere neacceptată de consilierii. "Noi contestăm decizia primarului deoarece acesta a întârziat în ultimii ani retrocedarea pământurilor în comună, dar a găsit peste noapte 35 de hectare necesare acestui proiect" a spus, supărat, consilierul.



Scandalul s-a încheiat doar în momentul în care au intervenit forţele de ordine. Primarul a depus o plângere împotriva agresorilor. Locuitorii nemulţumiţi din Mărăcineni ameninţă că nu se vor opri aici. Dacă nici la următoarea şedinţă nu se vor înţelege, ei sunt hotărâţi să schimbe armele. Vor veni cu roşii.

Antena3

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close