Antena 3 CNN Actualitate Confruntarea avocaților din cazul Caracal, la Antena 3. Tonel Pop îl taxează pe Claudiu Lascoschi pentru că nu a studiat dosarul

Confruntarea avocaților din cazul Caracal, la Antena 3. Tonel Pop îl taxează pe Claudiu Lascoschi pentru că nu a studiat dosarul

Avocatul familiei Luizei și cel al lui Gheorghe Dincă s-au contrazis la Antena 3 pe tema declarațiilor făcute de inculpat în ceea ce o privește pe adolescenta de 18 ani, presupusa victimă a lui Dincă.

Confruntarea avocaților din cazul Caracal, la Antena 3. Tonel Pop îl taxează pe Claudiu Lascoschi pentru că nu a studiat dosarul
de Claudia Simion    |    17 Sep 2019   •   18:24

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a spus că nu e adevărat că inculpatul nu ar mai recunoaște crima în cazul Luizei. „Nu este adevărat, este o informație eronată. El și-a menținut declarațiile, a fost cooperant. S-a făcut o reconstituire în condiții normale. Forțele de ordine au reușit să mențină ordinea”. 

Dincă a recunoscut încă de la început crima în cazul Luizei și nu a fost confuz niciun moment, nu și-a schimbat declarația, a mai spus avocatul. 

În schimb, Tonel Pop spunea zilele trecute că declarațiile făcute de inculpat sunt contradictorii și că au fost momente când a recunoscut că a ucis-o pe Luiza și momente în care s-a răzgândit în această privință.  

„Ar trebui să-l întrebați pe domnul avocat dacă a citit dosarul și dacă a făcut vreo cerere pentru a consulta dosarul. Dacă e avocat în cauză, ori tace ori vorbește când cunoaște dosarul”, a spus Tonel Pop. 

Avocatul lui Dincă a mărturisit că nu a citit dosarul și că se bazează pe concluzii proprii. 

„Eu urmează să studiez dosarul. Eu pot să trag anumite concluzii și fără să citesc dosarul. Eu, ca să văd dosarul, trebuie să îl văd pe ceva cert”, a declarat Claudiu Lascoschi la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: avocat Tonel Pop Gheorghe Dincă
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close