Antena 3 CNN Actualitate Consiler local din Dâmboviţa, găsit îngheţat lângă primărie

Consiler local din Dâmboviţa, găsit îngheţat lângă primărie

Consiler local din Dâmboviţa, găsit îngheţat lângă primărie
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Dec 2010   •   14:02

România a îngheţat miercuri noapte. Polul frigului a fost la Miercurea Ciuc, unde s-au înregistrat -24 de grade Celsius. Nici pe zi nu a fost mai bine. Temperaturile au rămas negative în toată ţara. În Dâmboviţa, un consilier local a fost găsit îngheţat lângă primărie.

Consilierul local din Pietrari a rămas miercuri seară până târziu în primărie. Se pare că a fost o petrecere, unde ar fi băut. A ieşit afară, i s-a făcut rău, a căzut şi acolo a rămas până dimineaţă. Bărbatul de 58 de ani s-a stins la spital.

Pentru a doua zi consecutiv, în Harghita temperatura a scăzut până la -24 de grade Celsius. La aşa temperaturi, să lucrezi în aer liber e o adevărată provocare. Pieţarii, dar şi paznicii au dârdâit serios, chiar dacă aveau haine mai multe şi mai groase ca de obicei.

În Botoşani, miercuri noapte se înregistrau -17 grade. Cei care s-au trezit foarte devreme să plece la serviciu nu se mai opreau din tremurat. Şi Suceava a îngheţat miercuri noapte, la minus 11 grade.

Frig afară, frig şi în case. Cel mai mult au de suferit familiile care nu au căldură în apartamente. Debranşaţi din cauza datoriilor vecinilor, oamenii au o singură soluţie - să mai pună o haină pe ei.

Din păcate, frigul nu pleacă prea repede de la noi. Meteorologii susţin că abia sâmbătă se va mai încălzi cu un grad sau două.

 


×
Subiecte în articol: ger Dambovita consilier local primarie
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close