Antena 3 CNN Actualitate Un consilier CNADNR critică compania: Toate autostrăzile din România sunt șvaițer

Un consilier CNADNR critică compania: Toate autostrăzile din România sunt șvaițer

Un consilier CNADNR critică compania: Toate autostrăzile din România sunt șvaițer
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    04 Apr 2016   •   14:08

Toate autostrăzile din România sunt pline de gropi și au aceleași probleme pe care le-a avut și tronsonul Sibiu-Orăștie, care a fost demolat, a declarat, luni, Alin Goga, consilier juridic în cadrul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), informează Agerpres.

El este și reprezentant al Grupului de inițiativă pentru restructurarea și reprofesionalizarea CNADNR, care, alături de Sindicatul Național Profesional al Drumarilor din România, a organizat o conferință de presă cu scopul de a demasca neregulile din activitatea companiei de drumuri.

„Toate autostrăzile sunt șvaițer, sunt ca Sibiu-Orăștie. Ne-am săturat să spunem tuturor miniștrilor și prim-miniștrilor de aceste probleme”, a spus Goga.

El susține că acum nu mai pot fi executate nici măcar garanțiile.

„Există un raport al Direcției de calitate care arată că toate autostrăzile au mari probleme, au defecte majore de construcție. Deși le-am plătit, ele au avut probleme la recepție și nu au recepție finală. Azi nu mai putem executa nici garanțiile. Constructorii ne lasă acum ca pe proști, pentru că Narcis Neaga (fost director general al CNADNR — n. r.) și alți directori generali nu și-au făcut treaba, iar Homor (Cătălin Homor, actualul director al companiei — n. r.) nu face decât să-i acopere”, a precizat Goga.

×
Subiecte în articol: autostrazi CNADNR
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close