Antena 3 CNN Actualitate Un consilier local din Suceava și fiica sa de 10 ani au murit într-un cumplit accident

Un consilier local din Suceava și fiica sa de 10 ani au murit într-un cumplit accident

Marius Cernescu, un consilier local din Suceava, și fiica sa în vârstă de 10 ani, au murit, astăzi, într-un cumplit accident rutier produs între localitățile Fetești și Movila din Ialomița, în timp ce se întorceau de la mare.

Un consilier local din Suceava și fiica sa de 10 ani au murit într-un cumplit accident
Sursa foto: ISU Ialomita / Facebook
de Alin Tarnovschi    |    15 Aug 2020   •   20:00

În vârstă de 36 de ani, consilierul local ALDE se întorcea, alături de soție și fiică, de la mare, atunci când au fost implicați în nenorocirea provocată de un tânăr de 28 de ani.

Potrivit unor surse, mașina consilierului Cernescu a fost spulberată de un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Movila (Ialomița), care a depășit peste linia continuă.

În urma impactului deosebit de violent, una dintre mașina a ajuns pe câmp, iar cealaltă s-a răsturnat pe șosea. Salvatorii care au ajuns la locul accidentului au găsit-o pe fiica lui Marius Cernescu încarcerată în mașină, cu răni extrem de grave și fără viață.

Marius Cernescu a fost la rândul său grav rănit și a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Județean Constanța, însă nu a supraviețuit.

Consilier local din Suceava și fiica de 10 ani, morți într-un accident în Ialomița

Alte trei persoane, printre care și soția consilierului Cernescu, au supraviețuit impactului violent și au ajuns de urgență la spital.

"Sunt șocat...Aseară am vorbit cu el, a fost patru zile la mare cu familia, să se relaxeze, iar acum se întoarcea acasă pentru că aveam de finalizat dosarele pentru depunerea candidaturilor la Primărie. E cumplit ce li s-a întâmplat...era un tânăr muncitor și serios, care a pus pe picioare o afacere și reușise să o facă să meargă, cât să le asigure traiul", a declarat Dan Roibu, coleg de partid și în Consiliul Local cu Marius Cernescu, potrivit monitorulsv.ro.

×
Subiecte în articol: Marius Cernescu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close