Antena 3 CNN Actualitate Demitere la vârf în Sănătate. Ministrul l-a dat afară după o declarație controversată

Demitere la vârf în Sănătate. Ministrul l-a dat afară după o declarație controversată

Demitere la vârf în Sănătate. Ministrul l-a dat afară după o declarație controversată
11 Dec 2015   •   21:58

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a decis eliberarea lui Benoni Țiganiuc din funcția de consilier al secretarului de stat Dorel Săndesc, ca urmare a afirmațiilor pe care acesta le-a făcut după întâlnirea cu medicii participanți la concursul de rezidențiat de joi, informează agerpres.ro.

Potrivit unor informații apărute pe internet, consilierul Benoni Țiganiuc le-ar fi spus tinerilor care au participat la întâlnire că nu înțelege patriotismul lor de a munci în țară și să își vadă interesul să plece să muncească în străinătate.
 
Ministerul Sănătății precizează într-un comunicat remis vineri presei că se delimitează de afirmațiile făcute de consilierul Benoni Țiganiuc într-un cadru informal, după încheierea discuțiilor dintre reprezentanții Ministerului Sănătății și reprezentanții medicilor.
 
"Este regretabil că un reprezentant al Ministerului Sănătății a afirmat astfel de lucruri. Ne preocupă în mod special identificarea unor soluții pentru stoparea fenomenului migrației medicilor și asigurarea personalului medical necesar în unitățile sanitare publice", a afirmat Patriciu Achimaș-Cadariu, ministrul Sănătății, conform comunicatului de presă.
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close