Antena 3 CNN Actualitate Consilierii Capitalei şi-au aprobat intrare gratuită la evenimentele de pe Arena Naţională. CGMB a respins proiectul lor

Consilierii Capitalei şi-au aprobat intrare gratuită la evenimentele de pe Arena Naţională. CGMB a respins proiectul lor

Consilierii Capitalei şi-au aprobat intrare gratuită la evenimentele de pe Arena Naţională. CGMB a respins proiectul lor
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    31 Oct 2012   •   17:43
Update 19.09 - Consilierii generali ai Capitalei au respins, miercuri, proiectul de hotărâre privind accesul lor gratuit la manifestările cultural-sportive care se desfăşoară pe Arena Naţională.

"Este vorba despre o contradicţie şi dăm dovadă de ipocrizie", a spus consilierul PSD, Victor Stan, după votul negativ dat proiectului.
__________________________________________________

Consilierii generali ai Capitalei vor avea acces gratuit la evenimentele desfăşurate pe Arena Naţională, după ce au aprobat, în şedinţa de miercuri, un proiect de hotărâre în acest sens, informează Mediafax.

Proiectul de hotărâre a fost introdus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Votul favorabil a fost dat înainte de a fi discutate cele 41 de puncte de pe ordinea de zi anunţată iniţial.

Propunerea pentru accesul gratuit pe Arena Naţională a fost făcută de consilierul PSD Victor Stan şi a fost aprobată de 44 dintre cei 47 de consilieri prezenţi la şedinţă, fiind înregistrate şi trei abţineri.




×
Subiecte în articol: Arena Nationala
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close