Antena 3 Actualitate Consilierii lui Traian Băsescu, cu maşinile de serviciu la lansarea Mişcarea Populară - Galaţi

Consilierii lui Traian Băsescu, cu maşinile de serviciu la lansarea Mişcarea Populară - Galaţi

16 Mai 2013   •   14:12
Consilierii lui Traian Băsescu, cu maşinile de serviciu la lansarea Mişcarea Populară - Galaţi
Sursa foto: Foto: Agerpres

Consilierii prezidenţiali care au participat, miercuri, la lansarea filialei Mişcării Populare - Galaţi au venit la eveniment cu maşinile oficiale, purtătorul de cuvânt de la Cotroceni precizând că aceasta este conform cu regulamentul SPP, în cadrul protecţiei "24 de ore din 24" care li se asigură, scrie Mediafax
   
Consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Sebastian Lăzăroiu şi Daniel Funeriu  au venit, miercuri seară, la Galaţi, la lansarea filialei locale a Mişcării Populare, cu trei autoturisme Mercedes, care au fost parcate în curtea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii, unde s-a desfăşurat evenimentul.
   
În conferinţa de presă care a urmat dezbaterii între conducerea fundaţiei şi susţinătorii din Galaţi, jurnaliştii i-au întrebat pe Sebastian Lăzărăoiu şi Cristian Diaconescu despre maşinile cu care aceştia au venit şi care ar fi maşinile de serviciu, aparţinând Administraţiei Prezidenţiale.
   
La remarca jurnaliştilor că va apărea o ştire că liderii Mişcării Populare au venit la Galaţi cu maşinile de serviciu, Sebastian Lăzăroiu şi Cristian Diaconescu nu au negat, însă au evitat să răspundă concret.
   
Întrebat cine va deconta costul combustibilului, Cristian Diaconescu a răspus: "Bun! Am rezolvat-o...".
   
"Potrivit regulamentului organizare şi funcţionare al SPP, care are caracter secret, pentru consilierii prezidenţiali care au rang de miniştri, ca şi pentru toţi ceilalţi miniştri, se asigură protecţie SPP pentru deplasările lor. Acestea se fac cu maşini verificate de SPP şi aflate sub protecţia Serviciului. Acest lucru este valabil pentru orice fel de deplasări, protecţia fiind permanentă, 24 de ore din 24", a declarat, joi,, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, solicitat să comenteze această situaţie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close