Antena 3 CNN Actualitate Consilierul Doru Mihai Giugula, suspectat de fals în declaraţii. ANI îi va verifica averea

Consilierul Doru Mihai Giugula, suspectat de fals în declaraţii. ANI îi va verifica averea

Consilierul Doru Mihai Giugula, suspectat de fals în declaraţii. ANI îi va verifica averea
Sursa foto: Foto: integritate.eu
de S.T.    |    30 Aug 2012   •   17:13

La sesizarea Agenţiei Naţionale de Intergitate, Curtea de Apel Bucureşti îi va verifica averea lui Doru Mihai Giugula, consilier în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Conform ANI, diferenţa dintre averea lui Giugula şi veniturile declarate de acesta ar fi de aproximativ 250.000 de euro, motiv pentru care Agenţia solicită verificări din partea instanţei.

În acelaşi timp, ANI reclamă şi posibila săvârşire de către Doru Giugula, consilier din partea PSD, a infracţiunii de fals declaraţii, după ce acesta ar fi înscris în declaraţia de avere un împrumut bancar de 650.000 de euro care, în realitate, n-ar exista.

Doru Giugula a declarat că suma de 250.000 de euro, despre care ANI afirmă că ar reprezenta diferenţa dintre averea şi veniturile sale, este moştenită de la tatăl să
u şi a provenit de la un unchi care a inventat sigiliul folosit la vamă.  

Referitor la creditul bancar de 650.000 de euro în legătură cu care ANI îl suspectează de fals în declaraţii, consilierul general al Capitalei a spus că are documente referitoare la acest împrumut şi plăteşte rate.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close