Antena 3 CNN Actualitate Consilierul judeţean PSD din Zalău, băut bine, a intrat cu maşina în casa unor bătrâni. Poliţiştii îl ţineau să nu cadă din picioare de beat

Consilierul judeţean PSD din Zalău, băut bine, a intrat cu maşina în casa unor bătrâni. Poliţiştii îl ţineau să nu cadă din picioare de beat

Consilierul judeţean PSD din Zalău, băut bine, a intrat cu maşina în casa unor bătrâni. Poliţiştii îl ţineau să nu cadă din picioare de beat
de O.P.    |    23 Dec 2011   •   05:59

Un consilier judeţean PSD din Zalău, care a băut bine înainte să urce la volan, a intrat cu maşina în casa unor bătrâni. Impactul a fost atât de puternic încât bucăţi întregi din zid au fost distruse. Bătrânul spune că a auzit bubuituri puternice, mai ceva ca la cutremur. Consilierul, în schimb, era mult prea "distrat" să conştientizeze ce a făcut.

Barbatul care se clatină atât de tare, încât era să cadă din picioare, este Alexandru Serban, consilierul judetean PSD din Zalău. Joi seară a băut la o petrecere după care a vrut să plece cu maşina acasă. N-a apucat să conducă prea mult că de beat ce era a ieşit de pe drum şi a intrat cu maşina în zidul unei case.

Poliţiştii, pe lângă faptul s-au chinut să-l convingă pe consilier să sufle în etilotest, au trebuit să mai aibă şi grijă ca să-l ţină să nu cadă.
 
Şi a urmat a două încercare.  Nici a treia oară n-a fost mai reuşită! Şi a urmat a patra....

Abia din a şaptea încercare, consilierul a fost în stare să sufle în aparat suficient de mult pentru test.

În tot acest timp, consilerul judeţean era mai îngrijorat să nu fie filmat în loc să se gîndească la accidentul pe care l-a produs.

Proprietarul casei în care a intrat consilierul judeţean este un bătrîn de 88 de ani. Omul abia se pusese n pat, cînd s-a trezit cu maşina în perete.

Consilierul judeţean, care este şi preşedinte al filialei locale a Crucii Roşii, va fi cercetat pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi va trebui să achite daunele produse.

 


×
Subiecte în articol: etilotest beat la volan
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close