Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu PUNE GRATII peste jurnaliştii Antena 3. Preşedintele Băsescu îşi cere scuze

de A.M.P    |    25 Iul 2013   •   21:00

Analistul Bogdan Chirieac, Senior Editor DCNews, a solicitat Preşedinţiei un punct de vedere cu privire la postarea pe pagina de Facebook a unui consilier prezidenţial a unei imagini trucate reprezentând o ameninţare directă la adresa unui jurnalist Antena 3.

Bogdan Chirieac se referă la postarea pe Facebook a lui Sebastian Lăzăroiu, în care jurnalista Mihaela Bârzilă apare după gratii, aceasta imagine constituind o ameninţare evidentă şi directă la adresa persoanei în cauză, a arătat analistul.

Postarea lui Lăzăroiu, care este însoţită de comentariul "Noua grilă de programe", a primit numeroase comentarii acide din partea internauţilor.

 "Basescu a spus ca in romania nu se munceste cele 8 ore sa se faca productie ca in germania .Dar la cotroceni cate ore se munceste si cate se sta pe facebook????", a scris Maricica Balan

"Glume de tractorist. Nu inteleg cum o faptura atat de p****** poate consilia pe cineva", a scris Costinel Manole.

Consilierul prezidenţial Bogdan Oprea a intervenit telefonic în emisiunea "La ordinea zilei" şi a cerut public scuze în numele preşedintelui României Traian Băsescu, care ţine să precizeze că regretă acea postare şi nu reprezintă opinia Administraţiei Prezidenţiale.
Preşedintele Fundaţiei Miscarea Populara, Marian Preda, nu a susţinut această informaţie, scriind pe pagina sa de Facebook că este FALSĂ.

Parteneri
x close