Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Bărbat jefuit în maşină, în timp ce rămăsese înzăpezit pe un drum judeţean

Constanţa. Bărbat jefuit în maşină, în timp ce rămăsese înzăpezit pe un drum judeţean

Constanţa. Bărbat jefuit în maşină, în timp ce rămăsese înzăpezit pe un drum judeţean
Sursa foto: Foto: bzi.ro
de M.Z.    |    23 Ian 2012   •   16:19

Un tânăr de 25 de ani, din Constanţa, a reclamat la Poliţie că duminică dimineaţă, a fost tâlhărit de doi bărbaţi mascaţi în timp ce rămăsese blocat cu maşina în zăpadă pe un drum judeţean, informează Mediafax.

Tânărul spune că, după ce i-au spart geamurile de la autoturism, hoţii i-au furat aparatură electronică de peste 40.000 de lei.

Potrivit Poliţiei Constanţa, tânărul a declarat că duminică dimineaţă, în jurul orei 06.45, a rămas înzăpezit la volanul maşinii sale, un Ford Focus, pe Drumul Judeţean 228, în apropierea localităţii Nazarcea.

La un moment dat, în zonă a apărut un autoturism BMW de culoare neagră, cu numere de înmatriculare bulgăreşti, din care au coborât doi bărbaţi care îşi acoperiseră feţele cu fulare. Cei doi au spart cu o bâtă geamurile laterale de pe partea stângă a maşinii în care se afla tânărul de 25 de ani, şi, după ce l-au bruscat, de pe bancheta din spate au furat mai multe aparate foto performante, precum şi alte aparate electronice, paguba fiind estimată de proprietar la aproximativ 42.000 de lei.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a petrecut incidentul şi pentru a-i găsi pe cei doi bărbaţi acuzaţi de tâlhărie.


×
Subiecte în articol: hoti jefuit
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close