Antena 3 CNN Actualitate Constanţa: Femeia împuşcată de soţ, fost angajat al MAI, a murit la spital

Constanţa: Femeia împuşcată de soţ, fost angajat al MAI, a murit la spital

Constanţa: Femeia împuşcată de soţ, fost angajat al MAI, a murit la spital
Sursa foto: Foto: antena1.ro
de M.Z.    |    31 Mar 2012   •   18:57

Femeia din Techirghiol împuşcată în cap de soţul său, fost angajat al MAI, a murit sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, astfel că bărbatul va fi cercetat pentru omor calificat, potrivit Mediafax.

Femeia, în vârstă de 62 de ani, a decedat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în urma unui stop cardio-respirator.

Procurorii care instrumentează cazul au precizat că, în urma decesului femeii, încadrarea juridică a faptei pentru care este cercetat soţul ei se va schimba din tentativă la omor calificat, în tentativă de omor calificat.

Femeia a fost împuşcată în cap, în noaptea de miercuri spre joi, de către soţul ei, Anton Gheorghe Stroe, de 64 de ani, fost angajat al MAI.

Bărbatul a tras de la mică distanţă, cu un pistol cu glonţ TT pe care acesta îl deţinea legal. Glonţul a lovit-o pe femeie în zona maxilarului şi a ieşit pe lângă urechea dreaptă, aceasta fiind operată, joi, de două ori. Deşi starea ei era stabilă hemodinamic, medicii constănţeni au fost rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire, dată fiind gravitatea rănii.

Potrivit procurorilor constănţeni, miercuri seară, în jurul orei 23.40, Stroe a împuşcat-o pe soţia sa, executând două focuri de armă de la mică distanţă cu un pistol cu glonţ TT, de calibru 7,62x25 mm, deţinut legal. Unul dintre proiectile a lovit-o pe femeie în zona feţei, provocându-i o plagă împuşcată, glonţul ieşind prin zona cefei.

Procurorii au precizat că, deşi în timpul audierii sale Stroe a fost lucid şi calm, dând declaraţii detaliate, el nu a putut furniza nicio informaţie despre motivul care l-a determinat să tragă două focuri de armă asupra soţiei sale.

În momentul în care şi-a împuşcat soţia, Stroe se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, testele făcute ulterior de poliţişti indicând o alcoolemie de 0,43 la mie.

Procurorii constănţeni spuneau că Anton Stroe a menţionat, în timpul audierilor, că în anul 2009 ar fi încheiat un contract de credit pe numele soţiei sale, luând împrumut 35.000 de euro. Cu această ocazie, femeia a încheiat şi o poliţă de asigurare de viaţă.




×
Subiecte în articol: deces moarta sot MAI spital
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close