Antena 3 CNN Actualitate Incendiu devastator într-un bloc din Constanţa. O femeie s-a aruncat de la etaj şi s-a zdrobit de sol în timp ce încerca să scape din flăcări

Incendiu devastator într-un bloc din Constanţa. O femeie s-a aruncat de la etaj şi s-a zdrobit de sol în timp ce încerca să scape din flăcări

Un incendiu deosebit de puternic a izbucnit în această dimineaţă în municipiul Constanţa, la etajul unui bloc de locuinţe. La momentul declanşării focului, în apartamentul afectat se aflau cei doi soţi proprietari.

Incendiu devastator într-un bloc din Constanţa. O femeie s-a aruncat de la etaj şi s-a zdrobit de sol în timp ce încerca să scape din flăcări
de Cătălina Buzoianu    |    Adrian Iclozan    |    Raluca Butan    |    16 Feb 2021   •   09:53

Este vorba despre un apartament situat la etajul 6 într-un bloc cu 7 nivele. Potrivit ISU Constanţa, la momentul intervenţiei pompierilor apartamentul ardea generalizat, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum.

În împrejurări încă neclare, bărbatul aflat în apartament a reuşit să se autoevacueze, ieşind pe scări din locuinţa în flăcări.

În schimb, soţia acestuia, o femeie de 57 de ani, a avut o soartă tragică. Rămasă bloacată în apartamentul devastat de flăcări şi înecat în fum, ea a încercat să se autoevacueze escaladând balconul.

În imaginile surprinse la faţa locului, se vede cum femeia iese cu spatele pe fereastra balconului, înconjurată de un fum negru, des. Ea încearcă să se agaţe de marginea balconului însă mâinile îi alunecă şi cade în gol, de la etajul 6.

Femeia a intrat în stop cardiorespirator în urma precipitării de la etaj. Salvatorii au încercat timp de mai multe zeci de minute să o resusciteze însă în cele din urmă au fost nevoiţi să constate decesul.

Între utilajele moblizate de pompieri la acest eveniment tragic se numără şi o autoscară.

Potrivit surselor din rândul salvatorilor, primul apel de urgenţă a fost efectuat în jurul orei 9.15 iar primul echipaj de pompieri a ajuns după 3 minute.

Autoscara a ajuns însă după 20 de minute, ulterior momentului în care femeia a căzut de la etaj.

×
Subiecte în articol: incendiu Consiliul Local Constanţa
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close