Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. O femeie a murit după ce a fost lovită de concubinul său, a căzut şi s-a lovit la cap

Constanţa. O femeie a murit după ce a fost lovită de concubinul său, a căzut şi s-a lovit la cap

Constanţa. O femeie a murit după ce a fost lovită de concubinul său, a căzut şi s-a lovit la cap
09 Iun 2012   •   16:23

Poliţiştii din comuna constănţeană Mihai Viteazu au deschis o anchetă în cazul unei femei din localitate care a murit, după ce, bătută de concubinul său, cu care locuia de peste 20 de ani, a căzut şi s-a lovit cu capul de mobilă, conform Mediafax.
  
Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 59 de ani, şi femeia, de 65 de ani, locuiau de mai multă vreme cu chirie într-o casă din comuna Mihai Viteazu. Cei doi nu erau căsătoriţi, dar trăiau împreună de peste 20 de ani, iar în ultima perioadă se certau tot mai des, mai ales în momentele în care bărbatul consuma băuturi alcoolice.
   
Astfel, vineri seară, după o ceartă scurtă, bărbatul a luat-o pe femeie la bătaie. La un moment dat aceasta a căzut şi s-a lovit cu capul de un corp de mobilă, suferind un traumatism cranian deschis. Cu toate că femeia sângera puternic, bărbatul nu a chemat ambulanţa, ci a mers la culcare. Sâmbătă dimineaţă, când s-a trezit, văzând că femeia decedase, a mers la un vecin, care a anunţat autorităţile.
   
Trupul femeii a fost transportat la morgă pentru necropsie şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, în urma rezultatelor urmând să se facă şi încadrarea juridică a faptei.

×
Subiecte în articol: concubin barbat lovitura cadere cap autorităţi
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close