Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI LOCALE 2016. Preşedinta unei secţii de votare din Ovidiu, înlocuită după ce s-a ales cu dosar penal

ALEGERI LOCALE 2016. Preşedinta unei secţii de votare din Ovidiu, înlocuită după ce s-a ales cu dosar penal

ALEGERI LOCALE 2016. Preşedinta unei secţii de votare din Ovidiu, înlocuită după ce s-a ales cu dosar penal
05 Iun 2016   •   19:00

Direcţia regională Sud-Est a Autorităţii Electorale Permanente a dispus duminică după-amiază înlocuirea în regim de urgenţă a preşedintelui şi a vicepreşedintelui Secţiei de votare 346, din oraşul Ovidiu, la solicitarea preşedintelui Circumscripţiei electorale, după ce alegătorii au reclamat că cei doi distribuiau buletine multiple de vot, pentru funcţia de primar, transmite Agerpres.

Directorul AEP Sud-Est, Andi Mihalache, a declarat pentru Agerpres că celor două persoane, aflate în funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai Secţiei de votare 346, le-a fost revocată calitatea şi au fost înlocuite, după ce poliţia a început urmărirea penală împotriva lor.

'Noi am dat curs unei solicitări a Biroului Circumscripţiei electorale Ovidiu, după ce poliţia a deschis un dosar de cercetare penală pentru faptele incriminate, situaţie în care cei doi au devenit incompatibili cu calitatea de preşedinte şi vicepreşedinte al secţiei de votare, conform legii', a declarat Andi Mihalache.

Preşedintele Secţiei de votare 346, Libu Emilia, a fost reclamată că a împărţit mai multe buletine de vot pentru trei alegători, iar buletinele vizau alegerea primarului.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016 sectie de votare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close