Antena 3 CNN Actualitate Constanţa: Tânărul care a violat şi a lăsat gravidă o fată de 11 ani riscă 25 de ani de închisoare

Constanţa: Tânărul care a violat şi a lăsat gravidă o fată de 11 ani riscă 25 de ani de închisoare

Constanţa: Tânărul care a violat şi a lăsat gravidă o fată de 11 ani riscă 25 de ani de închisoare
Sursa foto: Foto: northcarolinapersonalinjurylawyerblog.com
03 Feb 2012   •   20:11

Un tânăr de 25 de ani a fost trimis în judecată pentru violul unei fete în vârstă de 11 ani, care a şi rămas gravidã, informează Agerpres. Victima este sora unui prieten de-al său, din localitatea constănţeană Săcele.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au informat, vineri, cã inculpatul Mihai Vasilescu, cercetat în stare de arest preventiv, a fost trimis în judecată şi riscă să fie condamnat la o perioadă cuprinsă între 10 şi 25 de ani de închisoare. Potrivit anchetatorilor, în intervalul martie - octombrie 2011, tânărul a întreţinut în repetate rânduri relaţii sexuale cu minora, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa.
   
"În urma acestor acte sexuale repetate, minora a rãmas însărcinată, iar prin expertiza medico - legală psihiatrică efectuată asupra ei s-a stabilit că nu a realizat semnificaţia şi consecinţele reale ale unor raporturi sexuale, ceea ce echivalează cu lipsa consimţământului valabil exprimat", au afirmat reprezentanţii PT Constanţa.

Vasilescu şi-a recunoscut faptele pe care le-a comis, însă acesta susţine că o iubeşte pe fată şi doreşte să se căsătorească cu ea.
   

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close