Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Un poliţist a murit, după ce s-ar fi împuşcat accidental cu arma din dotare

Constanţa. Un poliţist a murit, după ce s-ar fi împuşcat accidental cu arma din dotare

Constanţa. Un poliţist a murit, după ce s-ar fi împuşcat accidental cu arma din dotare
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Dec 2010   •   09:40

Un poliţist de la Transporturi Feroviare Gară Constanţa a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce, potrivit ipotezei anchetatorilor, s-ar fi împuşcat accidental, în piept, cu o armă cu gloanţe de cauciuc, aflată în dotarea postului de poliţie, informează Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 09.00, la postul de poliţie din Gara Constanţa.
   
Agentul de poliţie, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit împuşcat în piept cu arma cu gloanţe de cauciuc din dotarea postului de către un coleg.
   
Colegul agentului se afla pe peron, iar la un moment dat a auzit un foc de armă, astfel că a intervenit imediat, sunând la numărul unic de urgenţă 112.
   
Poliţistul, rănit grav în piept, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa agentului.
   
Conducerea IPJ Constanţa şi procurori ai Parchetului Tribunalului Constanţa au deschis o anchetă, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul, primele ipoteze indicând că ar fi vorba despre un accident.
   
De asemenea, anchetatorii iau în calcul ipoteza ca poliţistul să fi fost împuşcat de o persoană cu care fusese văzut certându-se înainte de producerea incidentului.

 


×
Subiecte în articol: politist arma anchetatori
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close