Antena 3 CNN Actualitate Constantin, de la Agricultură, îl somează pe Băsescu să lase porcii în pace

Constantin, de la Agricultură, îl somează pe Băsescu să lase porcii în pace

Constantin, de la Agricultură, îl somează pe Băsescu să lase porcii în pace
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    28 Noi 2012   •   19:13

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurare, Daniel Constantin, l-a somat miercuri, pe preşedintele Traian Băsescu, să lase porcii şi în general animalele în pace.

"Îl somez public pe Traian Băsescu să lase porcii în pace! În general să lase animalele, pentru ca fiecare vietate are rolul său", a spus ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, informează pesurse.ro.

"Ce să înţeleg? Că preşedintelui nu-i place carnea de porc, el nu consumă carne? Să nu se mai lege de porci, mai ales că se apropie Crăciunul şi orice le poate face rău. În mod cert, nu va fi sănătos să mâncăm carne de porc stresat", a adăugat şeful de la Agricultură.

Preşedintele Traian Băsescu a spus marţi, vorbind despre relaţia cu fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, că a refuzat să-l desemneze ca prim-ministru în 2009, deoarece "o broscuţă mai înghiţi, dar nu trebuie să înghiţi porci".

Daniel Constantin, preşedinte al Partidului Conservator, candidează pe listele USL pentru un loc de deputat în Colegiul 7 pentru Camera Deputaţilor din Argeş.




×
Subiecte în articol: Daniel Constantin porci
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close