Antena 3 CNN Actualitate Şeful IPJ Constanţa, declaraţii despre accidentul de la 2 MAI: "Drogurile ridicate din autoturismul şoferului vinovat pentru accident sunt diferite faţă de cele consumate înainte de tragedie"

Şeful IPJ Constanţa, declaraţii despre accidentul de la 2 MAI: "Drogurile ridicate din autoturismul şoferului vinovat pentru accident sunt diferite faţă de cele consumate înainte de tragedie"

Constantin Glugă, şeful IPJ Constanţa, a făcut declaraţii despre accidentul în care un băiat de 19 ani a ucis doi tineri într-un accident rutier. La momentul impactului, şoferul vinovat era drogat.

de Alexandra Axinia    |    21 Aug 2023   •   15:09

"În ceea ce priveşte evenimentul din  data de 19 august, am analizat personal acest eveniment şi vă pot comunica următoare informaţii.

La data de 17 august, şoferul a ajuns în municipiul Constanţa împreună cu tatăl său. În seara de 18 august, același conducător auto a fost oprit în trafic de politiştii rutieri şi i s-a atras atenţia asupra conduitei preventive din trafic. 

La data de 19 august, în jurul orei 00:40, un bărbat a sesizat Poliția că un şofer circulă cu posibile încălcări ale legislației rutiere. Având în vedere această semnalare, autovehiculul a fost dat în atenţia poliţiştilor care erau pe teren la acea oră şi au fost efectuate activități pentru localizare.

Ulterior maşina a fost identificată circulând în Vama Veche. Şoferul a fost legitimat alături de cei doi pasageri care îl însoţeau. În timpul procedurii, într-un pachet de ţigări a fost descoperită o ţigară artizanală de tip joint, care conţinea patru pastile. 

Citeşte şi: Răsturnare de situație în cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri, la 2 Mai: A fost oprit de poliție, apoi lăsat liber, cu câteva ore înainte de tragedie

Şoferul a fost dus la sediul de Poliţie din localitatea 2 MAI. A fost testat pentru consum de droguri, rezultatul fiind negativ. 

La acel moment, şoferul nu prezenta semne de consum ale substanțelor interzise. După ce a părăsit sediul Poliţiei, şoferul a mers în Vama Veche unde a consumat droguri. 

Ulterior a avut loc evenimentul tragic în urma căruia două persoane au decedat. Drogurile ridicate din autoturismul şoferului vinovat pentru accident sunt diferite faţă de cele indicate de aparatul drug test din urma evenimentului", a declarat Constantin Glugă, şeful IPJ Constanţa. 

×
Subiecte în articol: IPJ Constanța consum droguri
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close