Antena 3 CNN Actualitate Constantin Nicolescu a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală

Constantin Nicolescu a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală

Constantin Nicolescu a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală
27 Ian 2011   •   21:45

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, care a făcut un atac de cord, joi seară, după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă pentru 29 de zile, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce primele investigaţii i-au fost făcute la Spitalul Judeţean din Piteşti, relatează Mediafax.

Nicolescu a fost trimis cu o ambulanţă, în jurul orei 20.20, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru investigaţii suplimentare, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Argeş, Gabriel Popa.

"Soţii Nicolescu au fost preluaţi de ambulanţele noastre de la Tribunalul Argeş după ce echipajele medicale le-au acordat primele îngrijiri şi i-au stabilizat. Ambii au fost duşi la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde au fost supuşi unor investigaţii. Nu cunosc dacă domnul Nicolescu figurează în evidenţele medicale cu antecedente în acest sens şi nu ştiu dacă acesta a mai suferit o asemenea afecţiune. În acest moment o ambulanţă a serviciului nostru a plecat cu preşedintele Consiliului Judeţean spre Spitalul Floreasca", a spus dr. Gabriel Popa.

Şi soţia şefului CJ Argeş a leşinat la scurt timp după ce i s-a făcut rău lui Nicolescu. Femeia a fost internată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde este îngrijită pentru diabet.

 


×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close