Antena 3 CNN Actualitate Constantin Nicolescu a suferit şi un mini accident cerebral

Constantin Nicolescu a suferit şi un mini accident cerebral

Constantin Nicolescu a suferit şi un mini accident cerebral
27 Ian 2011   •   22:41

„Da, a fost atac de cord, fără discuţie. Clinic vorbind, se pare că a fost şi un mini accident cerebral, dar nu este documentat cum este documentată starea coronară. În momentul acesta s-au terminat investigaţiile, are nişte leziuni pe arterele coronare, (...) necesită operaţie pe cord deschis, în câteva zile, (...) dacă nu cumva se deteriorează starea cardiacă”, a declarat telefonic, la Antena 3, doctorul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul Floreasca, referindu-se la starea lui Constantin Nicolescu.

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, arestat, joi seară, pentru trafic de influenţă şi dare de mită, a făcut atac de cord în momentul în care urma să fie scos din instanţă şi dus în arest. El a fost luat cu o targă şi dus la o ambulanţă aflată în curtea Tribunalului Argeş. Lui Nicolescu i s-a făcut rău în holul tribunalului, în momentul în care aştepta duba poliţiei, care trebuia să-l ducă în arest. Soţia sa Viorica a leşinat imediat după ce a văzut ce se întâmplă cu el.

Doctorul Brădişteanu a spus, referitor la şansele de supravieţuire ale lui Nicolescu, că „situaţia este gravă, şi nu se poate acum să rezolvăm cordul pe o masă de operaţie, până nu elucidăm situaţia accidentului cerebral”.

Şerban Brădişteanu a precizat că Preşedintele CJ Argeş „este conştient, însă se exprimă cu greutate, are tulburări de vorbire, dificultăţi în a întreţine o conversaţie. Totuşi începe să vorbească mai coerent decât la Argeş”.

×
Subiecte în articol: doctor Floreasca
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close