Antena 3 CNN Actualitate Constantin: PC va susţine declaraţia politică a Parlamentului pentru demisia lui Traian Băsescu

Constantin: PC va susţine declaraţia politică a Parlamentului pentru demisia lui Traian Băsescu

Constantin: PC va susţine declaraţia politică a Parlamentului pentru demisia lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto captura Antena3
23 Iun 2014   •   17:06

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că din punct de vedere politic nu se impune suspendarea din funcţie a şefului statului, Traian Băsescu, ca urmare a problemelor cu Justiţia pe care le are fratele său, însă a dat asigurări că parlamentarii conservatori vor vota în favoarea unei declaraţii politice prin care se va cere demisia preşedintelui Băsescu.

"Cred că din punct de vedere politic nu se impune o suspendare. Repet, politic, nu cred că avem nevoie în momentul de faţă de instabilitate. Dar pe măsură ce evoluează ancheta, şi dacă apar elemente. În momentul de faţă eu cred că din punct de vedere politic nu este cazul, dar vom analiza pe măsură ce evoluează ancheta", a spus Constantin.
   
El a spus că parlamentarii PC vor fi prezenţi şi vor vota în favoarea unei declaraţii politice a Parlamentului prin care să i se solicite preşedintelui Traian Băsescu să demisioneze.
   

×
Subiecte în articol: Daniel Constantin
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close