Antena 3 CNN Actualitate Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea: "Drumul Athosului Românesc este prădat de hoţi"

Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea: "Drumul Athosului Românesc este prădat de hoţi"

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că hoţii au început să fure indicatoarele rutiere şi oglinzile de pe drumul "Athosului Românesc".

Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea: "Drumul Athosului Românesc este prădat de hoţi"
Sursa foto: Facebook | Constantin Rădulescu
de Alin Tarnovschi    |    27 Oct 2021   •   08:42

Preşedintele CJ Vâlcea a explicat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că hoţii au dat lovitura pe DJ 658, drum care face legătura între Gura Văii - Muereasca - Mănăstirea Frăsinei, în timpul lucrărilor de reabilitare.

"Astăzi, despre hoți....cu tristețe!

Astăzi, am verificat din nou Drumul Athosului Românesc, întrucât suntem aproape de inaugurarea acestui obiectiv de investiții.

Am constatat cu tristețe un lucru: că dispar indicatoarele de semnalizare rutieră și oglinzile din intersecții, montate tocmai pentru siguranța circulației. Înțeleg că și anumite părți din confecțiile metalice au început să dispară. Nu voi tolera așa ceva!

Voi face toate demersurile pentru a monta camere de supraveghere și, în acest fel, pe românește, să ne apărăm de hoți.

Dincolo de aceste aspecte neplăcute, m-am bucurat să văd că drumul arată foarte bine, că lucrările s-au finalizat și că vom putea să inaugurăm acest obiectiv în luna noiembrie, așa cum ne-am propus.

Pentru modernizarea DJ 658 Gura Văii-Muereasca-Mănăstirea Frăsinei, Consiliul Județean Vâlcea a investit aproximativ 10 milioane euro, lucrările fiind executate de RAJDP Vâlcea", a scris Constantin Rădulescu în postarea de pe Facebook.

Astăzi, despre hoți....cu tristețe! Astăzi, am verificat din nou Drumul Athosului Românesc, întrucât suntem aproape de inaugurarea acestui obiectiv de investiții. Am constatat cu tristețe un lucru: că dispar indicatoarele de semnalizare rutieră și oglinzile din intersecții, montate tocmai pentru siguranța circulației. Înțeleg că și anumite părți din confecțiile metalice au început să dispară. Nu voi tolera așa ceva! Voi face toate demersurile pentru a monta camere de supraveghere și, în acest fel, pe românește, să ne apărăm de hoți. Dincolo de aceste aspecte neplăcute, m-am bucurat să văd că drumul arată foarte bine, că lucrările s-au finalizat și că vom putea să inaugurăm acest obiectiv în luna noiembrie, așa cum ne-am propus. Pentru modernizarea DJ 658 Gura Văii-Muereasca-Mănăstirea Frăsinei, Consiliul Județean Vâlcea a investit aproximativ 10 milioane euro, lucrările fiind executate de RAJDP Vâlcea. #DrumulAthosuluiRomânesc #DJ658 #drumuribune #ConsiliulJudețeanVâlcea

Publicată de Constantin Rădulescu pe Marţi, 26 octombrie 2021

×
Subiecte în articol: Constantin Rădulescu CJ Vâlcea Valcea
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close