Antena 3 CNN Actualitate Constantin Titi Şuteu, ”bătrânul de la București” din dosarul mitei pentru Mircea Băsescu

Constantin Titi Şuteu, ”bătrânul de la București” din dosarul mitei pentru Mircea Băsescu

Constantin Titi Şuteu, ”bătrânul de la București” din dosarul mitei pentru Mircea Băsescu
Sursa foto: Foto captura ANtena 3
29 Feb 2016   •   08:06

Bătrânul de la Bucureşti, personajul cheie din dosarul mitei în care este judecat Mircea Băsescu, este nimeni altul decât un prieten vechi al lui Traian Băsescu şi un fost subaltern al acestuia.

Din mormanul de bani care a ajuns la fratele fostului preşedinte, membrii clanului Bercea susţin că jumătate de milion de euro ar fi fost încasaţi de "bătrânul" de la Bucureşti.

Numele acestuia şi legătura cu fraţii Băsescu au fost dezvăluite la Sinteza Zilei

Constantin Titi Şuteu este Bătrânul de la Bucureşti, conform avocatului Pavel Abraham. Prezent la nunta fiicei mai mici a lui Traian Băsescu, personajul despre care s-a vorbit în înregistrările făcute de familia lui Bercea Mondial este de fapt un apropiat al lui Traian Băsescu.

Poreclit Costică naşu`, Titi Şuteu are peste 61 de ani, a fost membru PDL şi a fost indicat de procurorul Eugen Iacobescu, cel care l-a anchetat pe Bercea Mondial, ca omul la care a ajuns jumătate de milion de euro de la familia lui Bercea Mondial, pentru ca acesta să fie scăpat din închisoare.

"Bătrânul" de la Bucureşti, este personajul care ar fi făcut legătura între Mircea Băsescu şi fratele sau, pe atunci preşedintele ţării, în încercarea de a-l scoate pe Bercea din închisoare.
 
Constantin Şuteu, veriga din lanţul şpăgii date pentru eliberarea lui Bercea Mondial, este un om potent financiar. Deţine două firme implicate în CFR şi a avut o ofertă de 100 milioane euro pentru lucrări în Ministerul Transporturilor, a mai dezvăluit avocatul familiei Anghel.

×
Subiecte în articol: mircea basescu Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close