Antena 3 CNN Actualitate Construcţia la una din cele mai aşteptate autostrăzi din România s-a sistat. Motivul este 100% mioritic

Construcţia la una din cele mai aşteptate autostrăzi din România s-a sistat. Motivul este 100% mioritic

Construcţia la una din cele mai aşteptate autostrăzi din România s-a sistat. Motivul este 100% mioritic
de O.P.    |    26 Sep 2012   •   13:23

Premierul Ponta a solicitat conducerii Ministerelor Transporturilor, Finanţelor, Justiţiei şi Secretariatului General al Guvernului să găsească o soluţie pentru reluarea licitaţiei la autostrada Comarnic-Braşov, arătând că "birocraţia politică" şi CNSC au blocat această procedură.

La începutul şedinţei de miercuri a Guvernului, premierul a cerut ca Ministerul Transporturilor să prezinte săptămâna viitoare o informare cu privire la situaţia de la autostrada Comarnic-Braşov şi ca, împreună cu Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Justiţiei şi Secretariatul General al Guvernului, în subordinea căruia se află Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC), să găsească o soluţie juridică pentru deblocarea situaţiei.

"Înţeleg, aşa cum am solicitat, că aţi încercat să reporniţi licitaţia pentru Comarnic-Braşov. Iarăşi ne-am împiedicat la CNSC. Ne omoară birocraţia şi ne omoară birocraţia politică. De 20 de ani nu reuşim să facem o trecere mai normală de la Comarnic la Braşov. Acuma nu ne lasă CNSC, numit de fostul guvern ca să nu ne lase pe noi", a spus Ponta.

Licitaţia CNADNR pentru consultanţă la reactualizarea studiului de fezabilitate aferent contractului de concesiune a tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov, în valoare estimată de 23,6 milioane lei fără TVA, a fost suspendată a doua oară de CNSC, pentru probleme privind caietul de sarcini.

×
Subiecte în articol: autostrazi constructie autostrazi
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close