Antena 3 CNN Actualitate Constructorii pasajului Basarab au blocat podul Grozăveşti dar nu au pus şi indicatoare (VIDEO)

Constructorii pasajului Basarab au blocat podul Grozăveşti dar nu au pus şi indicatoare (VIDEO)

Constructorii pasajului Basarab au blocat podul Grozăveşti dar nu au pus şi indicatoare (VIDEO)
20 Iul 2009   •   20:32

Închidere cu scandal la podul Grozăveşti, unde constructorii pasajului Basarab s-au grăbit să blocheze circulaţia dar au uitat să pună şi indicatoare. Aşa că bucureştenii care au ieşit dimineaţă de la metrou s-au trezit direct în mijlocul şantierului şi în multe cazuri, puţin a lipsit să se încaiere cu paznii care vroiau să-i scoată afară.

Dis-de-dimineaţă muncitorii s-au apucat să blocheze podul Grozăveşti fără să monteze vreun indicator de drum închis sau să indice rutele ocolitore. Aşa că, înjurând printre dinţi, şoferii au fost astfel nevoiţi să se descurce singuri. Pietonii care au ieşit de la metrou au fost şi ei complet luaţi prin surprindere. S-au trezit direct în mijlocul şantierului.

Până la urmă, singura soluţie ca să ocolească şantierul a fost să treacă prin pasajul de la metroul Grozăveşti. Lucrările în zonă vor dura cel puţin două luni. Ca să ocolească zona şoferii au de ales zona Cotroceni sau şoseaua Virtuţii - podul Grant, o rută extrem de aglomerată.



Observator

×
Subiecte în articol: Pasajul Basarab
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close