Antena 3 CNN Actualitate Consultantul politic al Vioricăi Dăncilă amenință că dă PSD în judecată pentru datorii neplătite. Valoarea contractelor este fabuloasă

Consultantul politic al Vioricăi Dăncilă amenință că dă PSD în judecată pentru datorii neplătite. Valoarea contractelor este fabuloasă

Anton Pisaroglu, consultantul politic al Vioricăi Dăncilă și al PSD în 2019, acuză actuala conducere a partidului că nu și-a plătit datoriile către firmele sale. El amenință că se va ajunge în instanță. ”Am asigurat un pachet de servicii 360, care e susținut și documentat serios și cu care, dacă va fi nevoie, vom merge în instanță. Alegem să nu îngroșăm rândurile celor care au avut de suferit din cauza neseriozității PSD”, a susținut Pisaroglu.

Consultantul politic al Vioricăi Dăncilă amenință că dă PSD în judecată pentru datorii neplătite. Valoarea contractelor este fabuloasă
30 Mai 2020   •   10:10

Într-o declarație acordată în exclusivitate pentru Europa Liberă, Anton Pisaroglu a transmis actualei conduceri a PSD că este ”cinic să spui că susții companiile românești, iar tu să nu iți plătești datoriile către ele”.

Surse din PSD susțin că Pisaroglu ar fi avut un contract de 2 milioane de euro/lună, însă consultantul afirmă că prețul nu ar fi real, deși refuză să spună care este suma datorată de PSD.

Firmele lui Anton Pisaroglu au început să acorde consultanță PSD după ce Viorica Dăncilă a preluat conducerea partidului, în iunie 2019. 

”Când am semnat contractul cu PSD, doamnei Dăncilă i s-au adus la cunoștință serviciile, dar datele contractuale au fost discutate cu secretarul general, Mihai Fifor. Doamna Dăncilă nu a avut legătură cu datele contractului”, a precizat Anton Pisaroglu.

”În urma finalizării campaniei, în mod cu totul neașteptat și absolut nejustificat, conducerea actuală a PSD și-a manifestat dezacordul referitor la plata ultimei tranșe. Ca urmare a exprimării acestui dezacord, am încercat, în nenumărate rânduri, pe parcursul ultimelor patru luni să ajungem la o înțelegere amiabilă cu reprezentanții PSD privind încasarea diferenței, inclusiv prin propunerea eșalonării obligației de plată. Toate demersurile în sensul soluționării situației pe cale amiabilă s-au lovit de refuzul expres al conducerii PSD”, a arătat Anton Pisaroglu.

Consultantul politic susține că actuala conducere a refuzat să efectueze plata, deși materiale produse de firma sa au fost acceptate și utilizate în timpul campaniei electorale. ”Există și în prezent elemente de branding și identitate pe care partidul continuă să le folosească, deși ele nu au fost achitate”, a adăugat fostul consultant al Vioricăi Dăncilă.

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close