Antena 3 CNN Actualitate Contraamiralul Becheş a murit înainte să primească pensia recalculată

Contraamiralul Becheş a murit înainte să primească pensia recalculată

Contraamiralul Becheş a murit înainte să primească pensia recalculată
Sursa foto: Foto: a1.ro
08 Mar 2011   •   19:50

După ce s-a luptat cu o boală grea, şi-a văzut pensia tăiată cu 60% şi a pierdut casa în instanţă, în urma unor procese întinse pe 14 ani, contraamiralul Gheorghe Becheş a renunţat, luni, la lupta cu viaţa, informează Jurnalul Naţional.

A murit la vârsta de 73 de ani, în casa naţionalizată în care a locuit în ultimii 40 de ani cu teama că va fi evacuat după un proces dubios. N-a mai apucat să-şi primească pensia mărită aşa cum prevedea legea şi cum îşi făcuse calculele. Ajunsese în situaţia de a recunoaşte că nu mai are cu ce trăi.

Jurnalul Naţional a publicat, în urmă cu circa două luni, un material despre situaţia grea a contraamiralului în retragere Gheorghe Becheş. Povestea procesului de retrocedare al apartamentului în care locuieşte familia Becheş are toate ingredientele unei escrocherii certificate de instanţele judecătoreşti.

În timpul celor aproape patru decenii de muncă, contraamiralul Becheş a avut o carieră impresionantă şi este omul care a participat la creearea Marinei Militare după anii de declin care au urmat celui de-al doilea război mondial.

×
Subiecte în articol: deces pensie casa procese bolnav
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close