Antena 3 CNN Actualitate Contre la Antena 3 între Mugur Ciuvică și Dan Vâlceanu. ”Nu mai fiți penibil”. ”Insist să nu mă mai jigniți”

Contre la Antena 3 între Mugur Ciuvică și Dan Vâlceanu. ”Nu mai fiți penibil”. ”Insist să nu mă mai jigniți”

Contre la Antena 3 între Mugur Ciuvică și Dan Vâlceanu. ”Nu mai fiți penibil”. ”Insist să nu mă mai jigniți”
29 Mai 2018   •   18:48

Contre puternice între parlamentarul liberal Dan Vâlceanu și Mugur Ciuvică, marți, la ”100 de minute”, unde Alessandra Stoicescu a reușit cu greu să îi liniștească. 

Totul a plecat de la afirmația liberalului, care s-a amuzat că teoria este că ”parlamentarii care vin la PSD, vin de bună-voie, iar cei care pleacă sunt luați de statul paralel”.

”Nu mai fiți penibil” i-a răspuns Mugur Ciuvică. ”Insist să nu fiți penibil”.

”Insist să nu mai jigniți” a replicat Vâlceanu. ”Văd că sunteți foarte supărat că pierde PSD parlamentari” a continuat parlamentarul.

”Cei care vin la PSD, vin pentru ciolan. Bateți câmpii aici. Ca să înțelegeți și dumneavoastră, asta puteți să înțelegeți și un neuron dacă vă puneți în funcțiune” a spus Ciuvică.

”Înțeleg că țineți cu PSD-ul, dar măcar nu jigniți. Când jignește domnul Ciuvică nu vreau să-l ascult” i-a spus Dan Vâlceanu Alessandrei Stoicescu. 

”Vorbiți prostii mult prea mari domnul Vâlceanu. E greu să nu mă enervez când bateți câmpii. Dacă Blaga nu mergea la T4 la SRI, înseamnă că mergeați dumneavoastră la Muntele Athos”.

 

×
Subiecte în articol: 100 de minute mugur ciuvica
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close