Antena 3 Actualitate Controale în centrul Capitalei. Ce au pățit taximetriștii care obișnuiesc să refuze cursele sau să propună alte prețuri

Controale în centrul Capitalei. Ce au pățit taximetriștii care obișnuiesc să refuze cursele sau să propună alte prețuri

de S.T.    |    06 Apr 2019   •   13:36
Controale în centrul Capitalei. Ce au pățit taximetriștii care obișnuiesc să refuze cursele sau să propună alte prețuri

Inspectori din cadrul Direcției Generale de Poliție Locala și Control a Municipiului Bucureşti au efectuat, noaptea trecută, un control în zona centrală a Capitalei pentru depistarea și sancționarea taximetriștilor care obișnuiesc să refuze cursele sau să propună alte prețuri decât cele stabilite de aparatul de taxat.                    

Polițiștii locali au acționat în zonele Str. Halelor / Str. Șelari și Calea Victoriei / Splaiul Independenței. Au fost verificate documentele de transport aferente unui număr de 57 autovehicule și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.800 lei, conform Legii 38/2003.

Ca măsuri complementare, polițiștii locali au reținut două autorizații de taxi, iar în alte trei cazuri urmeaza să fie sesizate alte autorități de  autorizare.

Acțiunea de vineri noapte face parte dintr-un set de măsuri care sunt aplicate în vederea descurajării taximetriştilor de a mai practica tarife preferenţiale sau de a refuza curse, nereguli ce sunt aduse, zilnic, de către bucureșteni, în atenția D.G.P.L.C.M.B.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close