Antena 3 CNN Actualitate Autorităţile ieşene anunţă controale în cluburi, restaurante şi baruri

Autorităţile ieşene anunţă controale în cluburi, restaurante şi baruri

Autorităţile ieşene anunţă controale în cluburi, restaurante şi baruri
01 Noi 2015   •   14:16

Reprezentanții autorităților ieșene au anunțat, duminică, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Primăria Iași, că luni vor fi demarate ample controale în locațiile unde sunt cluburi, restaurante și baruri, transmite Agerpres.

În urma unei întâlniri a reprezentanților Primăriei Iași cu reprezentanții Inspectoratului Situații de Urgență, Inspectoratului Județean de Jandarmerie, Direcției de Sănătate de Publică, Direcției Sanitar Veterinare, Oficiului de Protecția Consumatorului, s-a decis demararea unor ample controale în cluburile și barurile din oraș.

"Am avut o întâlnire pentru a se stabili un plan de măsuri care să prevină asemenea evenimente și la Iași. De mâine vom face o inventariere a tuturor locațiilor din municipiul Iași, astfel încât timp de o săptămână toate instituțiile să poată stabili dacă se funcționează în temeiul legii. Va fi adus la cunoștință publică la sfârșitul acestei săptămâni. Toate societățile comerciale care nu îndeplinesc condițiile legii vor fi catalogate a fi cu risc și se vor adopta măsurile care se impun", a declarat Mihai Chirica, viceprimarul cu atribuții de primar.

×
Subiecte în articol: Iași club bar restaurant control
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close