Antena 3 CNN Actualitate Controale în mai multe târguri de maşini din ţară. La acţiune participă şi ofiţeri Interpol

Controale în mai multe târguri de maşini din ţară. La acţiune participă şi ofiţeri Interpol

Controale în mai multe târguri de maşini din ţară. La acţiune participă şi ofiţeri Interpol
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Iun 2012   •   10:07

Controale în târgurile de maşini din mai multe oraşe. La acţiunea poliţiştilor participă şi ofiţeri Interpol.

'În această dimineaţă Direcţia de Investigaţii Criminale şi Biroul Naţional Interpol din cadrul IGPR, împreună cu Serviciul Furturi de Autovehicule de la Poliţia Capitalei desfăşoară o acţiune de verificare a autovehiculelor oferite spre vânzare într-un târg auto din Bucureşti. La acţiune participă şi poliţişti specializaţi în combaterea traficului internaţional de autovehicule furate. Vorbim despre poliţişti din ţări membre Interpol precum şi poliţişti din cadrul Secretarului General al Interpol', a declarat Alexandru Niculae.
   
El a menţionat că aceştia vor verifica autoturismele oferite spre vânzare în vederea identificării celor care au fost sustrase, în special de pe teritoriul altor state.
   
'De asemenea, sunt căutate şi persoane urmărite în temeiul legii deoarece se sustrag executării unor mandate. Vorbim despre mandate de arestare preventivă, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, mandate europene de arestare sau sentinţe penale', a afirmat Alexandru Niculae.
   
El a adăugat că în cadrul acestei acţiuni poliţişti de la Serviciile de investigare a fraudelor de la sectoarele 3 şi 4 Poliţie fac verificări cu privire la comercializarea de bunuri în zonele adiacente târgului auto şi pentru identificarea produselor ce ar putea proveni din infracţiuni de furt.

×
Subiecte în articol: controale Interpol ofiteri Politie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close