Antena 3 Actualitate Control la cel mai cunoscut vânzător de RCA

Control la cel mai cunoscut vânzător de RCA

10 Feb 2017   •   18:27
Control la cel mai cunoscut vânzător de RCA

Euroins, singura societate de asigurări din România a cărei activitate se bazează aproape exclusiv pe vânzarea de polițe RCA, a atras atenția inspectorilor Autorității de Supraveghere Financiară, în ceea ce privește instrumentarea și lichidarea dosarelor de daună. ASF desfășoară zilele acestea un control care pornește de la sesizările primite de la păgubiți. Deși vinde numai RCA, asigurarea care aduce cea mai mare frecvență a daunelor, Euroins funcționează cu doar 433 de angajați, de trei ori mai puțin decât orice alt concurent din topul 5 al firmelor de asigurare.

Deși și-a îmbunătățit în mod evident performanțele, mai ales în ceea ce privește nivelul capitalului, Euroins continuă să aibă unele probleme cu plata daunelor, arată sursele Profit.ro.

Numărul mic al inspectorilor de daună precum și conflictele din ce în ce mai dese cu unele service-uri extrem de influente ar fi principalele cauze care au condus la creșterea reclamațiilor  primite în ultima perioadă.

Continuarea pe profit.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close