Antena 3 Actualitate Conturile Primăriei Capitalei s-au golit. Nicușor Dan cedează proiectele primăriilor de sector: ”Situația financiară este dificilă”

Conturile Primăriei Capitalei s-au golit. Nicușor Dan cedează proiectele primăriilor de sector: ”Situația financiară este dificilă”

de Adelina Miron    |    29 Iun 2021   •   17:14
Conturile Primăriei Capitalei s-au golit. Nicușor Dan cedează proiectele primăriilor de sector: ”Situația financiară este dificilă”
Sursa foto: Hepta

Nicușor Dan a transmis că Primăria Capitalei a rămas fără bani pentru continuarea unor lucrări, la doar opt luni de la preluarea mandatului. Mai multe proiecte importante vor fi cedat primăriilor de sector.

„Municipalitatea este într-o situație financiară dificilă, și pentru că sectoarele și-au arătat disponibilitatea de a prelua obiective de investiții pe care noi nu ne permitem să le facem, pentru a nu bloca niște investiții utile pentru bucureșteni, avem mai multe proiecte care sunt începute de noi și pe care le vor face primăriile de sector. Este vorba de patru grădinițe în sectorul 2, noi am făcut documentațiile, le predăm azi și vor realiza proiectele, patru after school în Sectorul 5, și în Sectorul 4 extinderea liniei de metrou către sud și un park ride pe un teren adiacent acestei linii.”, a spus edilul Capitalei.

Nicușor Dan elimină 3 companii înființate de Gabriela Firea

Nicușor Dan continuă să desființeze companiile aflate în proprietatea Primăriei Municipiului București, înființate de Gabriela Firea.

Este vorba despre companiile Agrement, Afișaj/Publicitate dar și cea dedicată managementului transportului, Sport pentru toți, precum şi compania Medicală.

Nicușor Dan susține că aceste companii au fost deschise în mod ilegal, cu scopul de a cheltui banul public.

Însă, în urmă cu câteva zile, Tribunalul București a decis că aceste companii nu sunt ilegale.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan primaria capitalei

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close