Antena 3 CNN Actualitate Copaci puşi la pământ, sute de case inundate şi zeci de maşi distruse - furtunile din ultimele ore au făcut prăpăd

Copaci puşi la pământ, sute de case inundate şi zeci de maşi distruse - furtunile din ultimele ore au făcut prăpăd

Copaci puşi la pământ, sute de case inundate şi zeci de maşi distruse - furtunile din ultimele ore au făcut prăpăd
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Iun 2014   •   09:44

Furtunile din ultimele ore au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară. Zeci de acoperişuri au fost smulse de vânt, sute de gospodării au fost inundate, zeci de hectare de culturi agricole au fost distruse de grindină şi mai mulţi copaci au fost puşi la pământ de vijelii. 


Iar mai mulţi şoferi surprinşi în trafic au privit neputincioşi cum maşinile lor erau distruse de grindină chiar în timp ce erau în trafic.
 
La Craiova, un plop pus la pământ de vântul puternic a căzut peste şase maşini. 
 
Furtuna a făcut praf tot ce i-a ieşit în cale. Un parc din Reşiţa a fost distrus de grindina care nu a durat mai mult de 10 minute.  

Vijeliile au făcut prăpăd şi la Braşov, unde sute de familii s-au trezit cu apa în curţi şi în case. Oamenii se plâng că, din cauza inundaţiilor, nu mai au acces nici la sursele de apă potabilă. Vinovaţi ar fi şi muncitorii care au modernizat reţeaua. 
 
Firma care a efectuat modernizarea reţelei de canalizare ar putea fi amendată cu  până la 50.000 de lei. În plus, ar putea fi obligată să-i despăgubească pe oameni. 

×
Subiecte în articol: furtuni ploi
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close