Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 10 ani cu cancer cerebral a fost făcut poliţist. Era cel mai mare vis al băiatului

Un copil de 10 ani cu cancer cerebral a fost făcut poliţist. Era cel mai mare vis al băiatului

Un copil de numai 10 ani cu cancer cerebral și-a văzut îndeplinit cel mai mare vis: acela de a deveni polițist. Sashko Andriychuk trăiește împreună cu mama sa într-un centru de protecție din Cernăuți. Tatăl său este alcoolic și i-a agresat pe amândoi.

Un copil de 10 ani cu cancer cerebral a fost făcut poliţist. Era cel mai mare vis al băiatului
Sursa foto: sursa foto: obiectivdesuceava.ro
de Gabriel Dano    |    18 Feb 2021   •   16:33

Boala sa este într-un stadiu avansat și micuțul nu mai poate vorbi. Mănâncă printr-un tub și are corpul pe jumătate paralizat. Voluntara Martha Levchenko a auzit despre visul băiatului de a deveni polițist și i-a scris povestea pe reţelele de socializare. Zeci de poliţişti din zona Cernăuţi au reacţionat și au organizat o ceremonie în cadrul căreia Sashko a fost făcut poliţist.

În prezența a 80 de polițiști, băiatul a îmbrăcat uniforma de om al legii și a plecat în misiune, așa cum și-a dorit din totdeauna.  „Am implicat toate vehiculele disponibile şi utilizate de către departamentul de poliţie de patrulare”, a declarat Oleh Yosypiv, şeful Poliţie de Patrulare, citat de molbuk.ua.

„I s-a prezentat o uniformă şi o insignă, după care a fost invitat în stradă. Acolo toţi poliţiştii l-au întâmpinat cu aplauze şi au făcut un ritual de iniţiere la rânduri. Apoi, băiatul a ales maşina în care a făcut prima sa patrulă reală”, precizează obiectivdesuceava.ro.

 

×
Subiecte în articol: copil politist cancer
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close