Antena 3 CNN Actualitate Copii amenințați cu cuțitul în parcul Izvor din Capitală, de un adolescent

Copii amenințați cu cuțitul în parcul Izvor din Capitală, de un adolescent

Scene de panică în parcul Izvor din Capitală, unde mai mulţi copii care se jucau au fost ameninţaţi de un adolescent care avea un cuțit asupra lui. Poliţia locală a intervenit și l-a prins pe minor.

Copii amenințați cu cuțitul în parcul Izvor din Capitală, de un adolescent
Sursa foto: Facebook/ Politia Locala Bucuresti
de Mia Lungu    |    18 Iun 2022   •   15:49

"Un minor “înarmat” cu un briceag a fost depistat de un echipaj al Poliției Locale a Municipiului București, ieri, într-un parc din centrul Bucureștiului. Băiatul ar fi folosit armă că să amenințe alți copii", a transmis instituția.

"Incidentul s-a petrecut puțin după ora 18:00, când polițiștii locali ai D.G.P.L.C.M.B. au fost sesizați de mai mulți copii care se jucau în Parcul Izvor din Capitală că un grup de băieți îi amenință cu bătaia. Mai mult, ca să îi intimideze, unul dintre “agresori” ar fi scos și un cuțit. 

Pe baza semnalmentelor oferite, polițiștii locali ai Serviciului Ordine și Liniște Publică din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au reușit, în numai câteva minute, depistarea agresorilor: trei băieți minori cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani.

Conduși la sediul D.G.P.L.C.M.B. pentru identificare, polițiștii locali au descoperit – cu ocazia controlului corporal sumar - că unul dintre minori avea asupra să un briceag. 

În urma incidentului, polițiștii locali au luat legătură cu familiile tuturor minorilor implicați, părinții a doi copiil agresați anunțând deja că vor depune plângere. După întocmirea actelor procedurale, cazul a fost preluat de Poliția Națională în vederea continuării cercetărilor".

×
Subiecte în articol: copii cuțitul izvor Capitală adolescent
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close