Antena 3 Actualitate Copiii nerepartizaţi la şcoli vor fi distribuiţi după 21 mai de Comisia Municipiului Bucureşti

Copiii nerepartizaţi la şcoli vor fi distribuiţi după 21 mai de Comisia Municipiului Bucureşti

de S.T.    |    15 Mai 2012   •   10:05
Copiii nerepartizaţi la şcoli vor fi distribuiţi după 21 mai de Comisia Municipiului Bucureşti
Sursa foto: Foto: Intact Images

Copiii care nu au fost repartizaţi la şcoli în urma etapelor de înscriere în clasa pregătitoare şi clasa I vor fi distribuiţi de către Comisia Municipiului Bucureşti, după data de 21 mai, informează Agerpres.

Copiii vor fi înscrişi pe locurile disponibile la şcoala de circumscripţie sau la altă unitate de învăţământ pentru care optează părintele, potrivit unui ordin al Ministerului Educaţiei.

Ultima etapă de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare şi în clasa I are loc în perioada 2 - 18 mai şi se face în Capitală la Centrul special de înscriere constituit de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti la Colegiul Naţional “I. L. Caragiale”.

Înscrierea se va face în urma completării de către părinte a unei cereri scrise tip, acesta având posibilitatea de a trece pe cerere un număr de opţiuni. Pe lângă cerere, părinţii pot depune şi documente care dovedesc îndeplinirea criteriilor de departajare.

Cererile vor fi depuse la registratura Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close