Antena 3 CNN Actualitate Copiii talentaţi au nevoie de "un pian pentru Lipatti". Delia dă o mână de ajutor tinerilor muzicieni

Copiii talentaţi au nevoie de "un pian pentru Lipatti". Delia dă o mână de ajutor tinerilor muzicieni

Copiii talentaţi au nevoie de "un pian pentru Lipatti". Delia dă o mână de ajutor tinerilor muzicieni
de S.T.    |    11 Mai 2015   •   14:12

A studiat flautul, însă vocea a dus-o în vârful topurilor muzicale. Delia Matache a revenit în băncile Colegiului Dinu Lipatti să dea o mână de ajutor copiilor talentaţi.

Fără să ezite, s-a alăturat campaniei de strângere a banilor pentru cumpărarea unui pian nou, performant, aşa cum ar trebui să aibă cel mai important liceu de muzică din România.

Delia şi multe alte talente au studiat pe acelaşi pian, vechi de decenii.

Cântăreaţa suţine campania Un pian pentru Lipatti, alături de ARC România, Telekom, Orange şi Vodafone, prin platforma "Donează mai simplu".

Donaţii se pot face prin SMS la numărul 8834 (Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA) şi în contul Fundaţiei Mereu Aproape:

Cont LEI: IBAN RO02BTRLRONCRT0295126001

SWIFT: BTRLRO22

BANCA TRANSILVANIA AGENŢIA BĂNEASA

Campania este susţinută de Intact Media Group.

×
Subiecte în articol: Delia pian Fundatia Mereu Aproape
Parteneri
Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață: A băut 12 pahare de vin la o terasă
x close